Mobilní výstava pokračuje

24.06.2012 09:37

Výrobky z odpadového materiálu, které vytvořili žáci ze základní školy v Oloví v rámci grantového projektu OPVK Do budoucna s kvalitnější výukou na ZŠ Oloví, jsou v současné době vystavovány na základních školách v okrese Sokolov.

Mobilní výstava, prezentující výrobky z odpadového materiálu, již navštívila ZŠ Běžeckou v Sokolově, kde na týden doplnila místní Eko-koutek, dále pokračovala na ZŠ a MŠ v Kraslicích v Havlíčkově ulici a v současné době je prezentace výrobků umístěna na ZŠ Dukelská v Kraslicích.

"Předpokládáme, že do budoucna bude spolupráce mezi školami v rámci grantových projektů běžnou praxí, neboť děti se rády pochlubí svou prací nejen ve své škole, ale i mezi žáky ostatních základních škol. Zvyšuje to jejich motivaci do další práce," uvedla ředitelka školy ZŠ a MŠ Oloví Ivana Pečenková.

Grantový projekt byl financován Evropskou unií a státním rozpočtem ČR. Probíhal na Základní škole a mateřské škole v Oloví po celý školní rok 2011/2012. Do budoucna by se škola ráda zapojila do dalších projektů, které by umožnilo kvalitnější a zajímavější vzdělávání žáků.

—————

Zpět